Водич за повратници во Македонија

15 Sep Водич за повратници во Македонија

Ц.С.И. Надеж во рамки на проектот „Поддршка за трајно враќање и реинтеграција на ромски семејства во Македонија 3“ изработи водич со насоки за повратници кои се враќаат во државата.

Проектот е поддржан од германското Министерство за надворешни работи преку Германската амбасада.

broshura (1)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.