slider-1b

LET'S PROMOTE PROSPERITY

for Roma Children

slider-3

THESE CHILDREN'S VOICES

Need to be Heard

slider-2

HELP US EDUCATE

The Ones we Believe in

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Едукативна поддршка на деца, млади Роми и жени и поддршка на мултиетничката димензија

РЕЧИСИ 25 ГОДИНИ ПОМАГАЊЕ НА НАЈЗАГРОЗЕНИТЕ

Долго искуство во полето на неформално образование, социјална работа и реинтеграција на Роми

6950

Поддржани деца

1670

Насочени млади лица

5565

Потпомогнати семејства

1349

Реинтегрирани азиланти

  Нема статии кои одговараат на вашето пребарување

Најнови вести од нашиот Блог

 • ЦСИ Надеж слави дваесет и пет годишнина

  Денес, ЦСИ Надеж го слави својот дваесет и петти роденден 🥳🎉 Голема благодарност до сите што биле со нас низ годините, што придонеле кон оств...

 • Донаторска акција во книжарниците на Тримакс

   Во сите Тримакс книжарници се поставени посебни кутии каде што можете да донирате средства со кои ќе бидат набавени училишен прибор и мате...

 • City Radio Интервју

  Голема благодарност до City Radio што ни овозможи да ја претставиме нашата мисија и активностите што ги спроведуваме. На линкот подолу може да го с...

ШТО РЕКОА ДЕЦАТА ЗА НАС