May 2017

123456
Оглас за работно место: Координатор за односи со јавност

За потребите на проектот во Центарот за едукативна поддршка на деца Роми, Центар за социјални иницијативи „Надеж“ објавува конкурс за координатор за односи со јавност и главен асистент на координаторот од проектот „Едукативен центар Надеж“ за период од 6 месеци, со можност за продолжување на...

naslovna
Registration for race “Trcame Zaedno“

Center for Social Initiatives “Nadez“ and the foundation Schueler Helfen Leben, in cooperation with the Municipality of Shuto Orizari, invite you to take part in the race “Trcame Zaedno“ that will take place on 10-th of June in the streets of Shuto Orizari. For the first...

naslovna
Регистрација за трка „Трчаме заедно“

Центар за социјални иницијативи „Надеж“ и фондацијата Schuler Helfen Leben, во соработка со општината Шуто Оризари, ве покануваат на првата хуманитарна трка „Трчаме заедно“ на 10 јуни што ќе се одржи во населбата Шуто Оризари. За прв пат во Шуто Оризари, деца, ученици, студенти, компании,...