Author: Tatjana Dimitrova

Повик за фацилитатор на тркалезни маси

Центарот за социјални иницијативи Надеж, Скопје за потребите на проектот ЗЗЗ - ЗАЕДНИЧКИ ЗА ЗЕЛЕНО ЗАСТАПУВАЊЕ ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА финансиран од владата на Швајцарија преку Цивика мобилитас, а кој го спроведуваат Македонскиот центар за меѓународна соработка - МЦМС, НИРАС од Данска и ФЦГ...

Повик за регионален организатор на тркалезни маси

Центарот за социјални иницијативи Надеж, Скопје за потребите на проектот ЗЗЗ - ЗАЕДНИЧКИ ЗА ЗЕЛЕНО ЗАСТАПУВАЊЕ ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА финансиран од владата на Швајцарија преку Цивика мобилитас, а кој го спроведуваат Македонскиот центар за меѓународна соработка - МЦМС, НИРАС од Данска и ФЦГ...

Повик за регионален организатор на фокус групи

Здружението на социјални работници на Македонија – ЗСРМ, Скопје за потребите на проектот ЗЗЗ - ЗАЕДНИЧКИ ЗА ЗЕЛЕНО ЗАСТАПУВАЊЕ ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА финансиран од владата на Швајцарија преку Цивика мобилитас, а кој го спроведуваат Македонскиот центар за меѓународна соработка - МЦМС, НИРАС од...

Повик за ангажман за изработка на промотивно видео

За потребите на проектот „ПОДДРШКА ЗА НОВ ПОЧЕТОК“, како дел од проектот „Воспоставување услуги во заедницата за поддршка на ресоцијализација и реинтеграција на поранешни осуденици” имплементиран од Македонското здружение на млади правници, а финансиски поддржан од Европската Унија во рамките на програмата IPA/2022/433-960, Центар за...

Повик за тендерска документација за ДВЕ ЕКСПЕРТСКИ ПОЗИЦИИ за спроведување акциско истражување „Од различност до праведност – еднакви во правото на здрава и одржлива животна средина за сите“

Здружение на социјални работници на Македонија – ЗСРМ и Центарот за социјална иницијатива ЦСИ Надеж, Скопје за потребите на проектот ЗЗЗ- ЗАЕДНИЧКИ ЗА ЗЕЛЕНО ЗАСТАПУВАЊЕ ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА финансиран од владата на Швајцарија преку Цивика мобилитас, а кој го спроведуваат Македонскиот центар за...

Повик за тендерска документација за изработка на онлајн платформа – веб страна за зелено делување

ЦМА КРИК за потребите на проектот ЗЗЗ- ЗАЕДНИЧКИ ЗА ЗЕЛЕНО ЗАСТАПУВАЊЕ ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА финансиран од владата на Швајцарија преку Цивика мобилитас, а кој го спроведуваат Македонскиот центар за меѓународна соработка - МЦМС, НИРАС од Данска и ФЦГ од Шведска, објавува повик за...

Повик за ангажирање обучувачи

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ обучувачи за тримесечни обуки за: фризер/машки фризер шминкер маникир 1. Основни информации за организацијата Ц.С.И. Надеж е граѓанска организација која работи на образовна, економска и социјална инклузија на луѓето од ранливите категории /луѓе во социјален ризик, со фокус на децата, младите, жените и Ромите, преку воспитно – образовна...

ЦСИ Надеж слави дваесет и пет годишнина

Денес, ЦСИ Надеж го слави својот дваесет и петти роденден 🥳🎉 Голема благодарност до сите што биле со нас низ годините, што придонеле кон остварување на нашата мисија и овозможиле да ја продолжиме нашата приказна 🙏❤️ Погледнете го патувањето од нашето основање до денес на...

Донаторска акција во книжарниците на Тримакс

 Во сите Тримакс книжарници се поставени посебни кутии каде што можете да донирате средства со кои ќе бидат набавени училишен прибор и материјали за претстојната учебна година!  Повикуваме, доколку имате желба, кога ќе купувате училишен прибор за претстојната учебна година во нашите книжарници, да донирате дел...

City Radio Интервју

Голема благодарност до City Radio што ни овозможи да ја претставиме нашата мисија и активностите што ги спроведуваме. На линкот подолу може да го слушнете целото интервју https://soundcloud.com/csi-nadez/intervu-city-radio-so-donatsia-pomogni-za-edukatsia?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing...