февруари 2022

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА МЛАДИ НА ОБУКА ЗА СОЦИЈАЛНО ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Здружение Центар за социјални иницијативи НАДЕЖ во рамки на проектот “Стратешки перспективи за работа со маргинализирани млади во Р.С.Македонија”, поддржан од  Shueler Helfen Leben, Германија, објавува повик за млади на возраст од 18-30 години за учество на обука за социјално претприемништво и менторирање во изготвување...