декември 2021

ДОНИРАЈТЕ ЕДУКАТИВНО ПАКЕТЧЕ ВО ТРИМАКС КНИЖАРНИЦИ

Новогодишната еуфорија веќе е започната и дарувањата се насекаде околу нас. За таа цел Драги пријатели Ве повикуваме на ХУМАНА АКЦИЈА во ТРИМАКС КНИЖАРНИЦИТЕ ! Таму ќе имате можност директно да донирате ЕДУКАТИВНИ и КРЕАТИВНИ пакетчиња за децата од Едукативниот Центар „Надеж“ ! Вашиот гест...

ПРЕД НОВА ГОДИНА ПОДДРЖЕТЕ ГО ОБРАЗОВАНИЕТО НА РАНЛИВИТЕ КАТЕГОРИИ ДЕЧИЊА

Во оваа прекрасна предновогодишна атмосфера Ве повикуваме да допринесете за радоста и образованието на дечињата од Едукативниот Центар „Надеж“. Во маркетот Тинекс-Драмски имаме интересна хумана акција каде може да донирате ЕДУКАТИВНО и/или КРЕАТИВНО новогодишно пакетче. Тоа може да го направите во петок, 17.12.2021год. од 12...