октомври 2021

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТ/МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА ЗА КРЕИРАЊЕ И СПРОВЕДУВАЊЕ НА ПРОМОТИВНА КАМПАЊА ЗА CROWDFUNDING АКТИВНОСТИТЕ НА ЦСИ НАДЕЖ

ЦСИ НАДЕЖ од април 2021 стана постојан партнер на Global Giving, една од најголемите crowd funding платформи за невладини организации во светот. Нашата цел е преку оваа платформа да обезбедиме поддршка за вклучување на дополнителни 60 ранливи деца во активностите на нашиот Едукативен Центар Give...