август 2016

Конкурс за работно место Едукатор

Центар за социјални иницијативи НАДЕЖ ул.Гвадалахара бр. 20 Шуто Оризари Скопје тел.02 2 650 644 / 02 2600 393 www.csinadez.mk admin@csinadez.mk За потребите на проектот „Roma Empowerment and Awareness for Democracy through Education“ објавува конкурс за едукатор на определено време. Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови • Завршено високо...