ЦСИ Надеж слави дваесет и пет годишнина

28 Авг ЦСИ Надеж слави дваесет и пет годишнина

Денес, ЦСИ Надеж го слави својот дваесет и петти роденден 🥳🎉 Голема благодарност до сите што биле со нас низ годините, што придонеле кон остварување на нашата мисија и овозможиле да ја продолжиме нашата приказна 🙏❤️ Погледнете го патувањето од нашето основање до денес на линкот подолу:

Нема Коментари

За жал, формуларот за коментари не е достапен моментално