ПРЕД НОВА ГОДИНА ПОДДРЖЕТЕ ГО ОБРАЗОВАНИЕТО НА РАНЛИВИТЕ КАТЕГОРИИ ДЕЧИЊА

Untitled-1

17 Дек ПРЕД НОВА ГОДИНА ПОДДРЖЕТЕ ГО ОБРАЗОВАНИЕТО НА РАНЛИВИТЕ КАТЕГОРИИ ДЕЧИЊА

Во оваа прекрасна предновогодишна атмосфера Ве повикуваме да допринесете за радоста и образованието на дечињата од Едукативниот Центар „Надеж“. Во маркетот Тинекс-Драмски имаме интересна хумана акција каде може да донирате ЕДУКАТИВНО и/или КРЕАТИВНО новогодишно пакетче. Тоа може да го направите во петок, 17.12.2021год. од 12 до 20 часот и во сабота, 18ти и недела 19.12.2021год. од 10 до 18 часот. Ви благодариме и Ве очекуваме !

Нема Коментари

За жал, формуларот за коментари не е достапен моментално