Најново од нашиот блог

Повик за тендерска документација за ДВЕ ЕКСПЕРТСКИ ПОЗИЦИИ за спроведување акциско истражување „Од различност до праведност – еднакви во правото на здрава и одржлива животна средина за сите“

Здружение на социјални работници на Македонија – ЗСРМ и Центарот за социјална иницијатива ЦСИ Надеж, Скопје за потребите на проектот ЗЗЗ- ЗАЕДНИЧКИ ЗА...

Повик за тендерска документација за изработка на онлајн платформа – веб страна за зелено делување

ЦМА КРИК за потребите на проектот ЗЗЗ- ЗАЕДНИЧКИ ЗА ЗЕЛЕНО ЗАСТАПУВАЊЕ ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА финансиран од владата на Швајцарија преку Цивика...

Повик за ангажирање обучувачи

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ обучувачи за тримесечни обуки за: фризер/машки фризер шминкер маникир 1. Основни информации за организацијата Ц.С.И. Надеж е граѓанска организација која работи на образовна, економска и социјална...

City Radio Интервју

Голема благодарност до City Radio што ни овозможи да ја претставиме нашата мисија и активностите што ги спроведуваме. На линкот подолу може да...