Лакомата Меца – Театарска претстава

27 Фев Лакомата Меца – Театарска претстава

Дечињата од центарот за претшколска возраст денес го посетија театарот за деца и младинци во Скопје и ја гледаа претставата за деца „Лакомата меца“. Оваа претсава е наменета за најмалите деца. Во неа се зборува за основните бон-тон правила во јадењето на оброците. Низ интеракција со децата Лакомата Меца е предупредена дека не треба да биде стрвна кога јаде и дека секој залак треба добро да се изџвака, зашто во спротивно има опасност да се задави.

Нема Коментари

За жал, формуларот за коментари не е достапен моментално