Документи

Годишен извештај ЦСИ НАДЕЖ 2022

Прочитај повеќе
ЦСИ Надеж Портфолио

Прочитај повеќе
Стратешки план на ЦСИ Надеж 2022-2025

Прочитај повеќе
Наративен извештај ЦСИ Надеж 2020

Прочитај повеќе
Стратегија за комуникација и видливост на ЦСИ Надеж

Прочитај повеќе
Водич за повратници во Македонија

Прочитај повеќе
Позитивни практики-Пат до подобро образование за младите Роми

Прочитај повеќе
Интервју на Претседателката Клара М.Илиева на утринска програма на Канал 5 од 03.12.2021

Прочитај повеќе
Утрински брифинг на Слободен печат од 14.05.2020

Прочитај повеќе
Политика за приватност на ЦСИ „Надеж“

Прочитај повеќе
Годишен извештај ЦСИ НАДЕЖ 2021

Прочитај повеќе