ДОНИРАЈТЕ ЕДУКАТИВНО ПАКЕТЧЕ ВО ТРИМАКС КНИЖАРНИЦИ

24 Дек ДОНИРАЈТЕ ЕДУКАТИВНО ПАКЕТЧЕ ВО ТРИМАКС КНИЖАРНИЦИ

Новогодишната еуфорија веќе е започната и дарувањата се насекаде околу нас. За таа цел Драги пријатели Ве повикуваме на ХУМАНА АКЦИЈА во ТРИМАКС КНИЖАРНИЦИТЕ ! Таму ќе имате можност директно да донирате ЕДУКАТИВНИ и КРЕАТИВНИ пакетчиња за децата од Едукативниот Центар „Надеж“ ! Вашиот гест за образованието и среќата на овие деца значи многу ! Ви благодариме и Ве очекуваме !*Акцијата трае еден месец, почнувајќи од 21.12.2021г.

Нема Коментари

За жал, формуларот за коментари не е достапен моментално