Донаторска акција во книжарниците на Тримакс

25 Авг Донаторска акција во книжарниците на Тримакс

👉 Во сите Тримакс книжарници се поставени посебни кутии каде што можете да донирате средства со кои ќе бидат набавени училишен прибор и материјали за претстојната учебна година!

👉 Повикуваме, доколку имате желба, кога ќе купувате училишен прибор за претстојната учебна година во нашите книжарници, да донирате дел од него за дечињата од едукативниот центар (тетратка, боички, несесер, моливчиња, пенкалце..).

👉 Доволно е да им кажете на вработените во книжарниците кој дел од приборот ќе биде дониран. Ситница некому многу значи, а вашиот семеен буџет нема да се оптовари.

Нема Коментари

За жал, формуларот за коментари не е достапен моментално