Благодарница од Црвен Крст на Македонија

16 Мар Благодарница од Црвен Крст на Македонија

По повод 70 години постоење на Црвен крст на Република МакедонијаЦентар за социјални иницијативи Надеж доби благодарница за успешната соработка која ја негуваме долго време.
На Црвен Крст им го честитаме 70-от роденден и им посакуваме уште многу години постоење и соработка со нас. Ви благодариме за овој убав гест!

Нема Коментари

За жал, формуларот за коментари не е достапен моментално