Повик за волонтер од Шуто Оризари во Ц.С.И. Надеж

13567162_1059763407445646_7503862631308272031_n

14 Sep Повик за волонтер од Шуто Оризари во Ц.С.И. Надеж

Центар за социјални иницијативи „Надеж“ за обавување на своите активности има потреба од еден волонтер од Шуто Оризари.

Сите заинтересирани жители на општина Шуто Оризари треба да се пријават со испраќање на мејл на адресата admin@csinadez.mk најдоцна до 20 септември до 22 часот.

Мејлот треба да содржи информации за степен на завршено образование и какво образование, како и име, презиме, датум на раѓање и евентуално претходно работно искуство.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.