News

123456
Оглас за две работни места: Едукатор

За потребите на Едукативниот центар, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за две работни места на позицијата едукатор. Кандидатите треба да имаат искуство во работа со...

16425825_1252709711484347_8832609734797827238_n
BOOK CLUB AT C.S.I. NADEZ

Читачкото катче во Надеж е место каде што ја развиваме нашата креативност и ги усовршуваме нашите јазични вештини. Овој пат пишувавме поезија и...