Author: Katerina Smileva

Конкурс за работно место Едукатор

Центар за социјални иницијативи НАДЕЖ ул.Гвадалахара бр. 20 Шуто Оризари Скопје тел.02 2 650 644 / 02 2600 393 www.csinadez.mk admin@csinadez.mk За потребите на проектот „Roma Empowerment and Awareness for Democracy through Education“ објавува конкурс за едукатор на определено време. Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови • Завршено високо...

12242952_903489803081000_1045330664_o
Соопштение за работењето на родителските средби

Во месец ноември социјалниот работник во соработка со едукаторите   организираа  родителски средби. Беа организирани 3 родителски средби на 03.11., 05.11. и на 11.11.2015 година . На секоја средба присуствуваа по седум родители. Целта на средбите е  да се запознаат родителите со недостатоците на своите децата...

swissembassysupportNadez
Благодарност до Амбасадата на Швајцарија за поддршка на проектот „ПОДОБРО РОДИТЕЛСТВО ЗА ПОДОБАР УСПЕХ НА РОМСКИТЕ ДЕЦА“

Членовите и вработените во ЦСИ НАДЕЖ сакаат да искажат благодарност до Амбасадата на Швајцарија во Република Македонија за нејзината одлука да продолжи да го поддржува проектот „ПОДОБРО РОДИТЕЛСТВО ЗА ПОДОБАР УСПЕХ НА РОМСКИТЕ ДЕЦА“, во траење од септември до декември оваа година. Целта на овој проект...