Благодарница од Црвен Крст на Македонија

11046976_957610404249549_8004487106166828746_n

16 мар Благодарница од Црвен Крст на Македонија

По повод 70 години постоење на Црвен крст на Република МакедонијаЦентар за социјални иницијативи Надеж доби благодарница за успешната соработка која ја негуваме долго време.
На Црвен Крст им го честитаме 70-от роденден и им посакуваме уште многу години постоење и соработка со нас. Ви благодариме за овој убав гест!

Нема Коментари

Испратете коментар