Author: Katerina Smileva

DSC_1328
Safeguarding Policy of C.S.I. “Nadez”

The Safeguarding Policy has been developed to improve safety and wellbeing of children and vulnerable adults in Macedonia. Center for Social Initiatives “Nadez“ believes that a child or vulnerable adult should never experience abuse of any kind. We have a responsibility to promote the welfare...

Nadez Vertragsunterzeichnung
Start of the new project funded by the German Embassy

The new project "Support to Sustainable Return and Reintegration of Roma families in Republic of Macedonia" funded by the German Embassy in Skopje has stared from the first of October. The president of C.S.I. "Nadez", Klara Mishel Ilieva signed the agreement for the project with the German...

123456
Оглас за работно место: Асистент едукатор

За потребите на Едукативниот центар, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за работната позиција: асистент едукатор. Неговата работа ќе биде да им помага на главните едукатори во работата со деца. Пожелно е кандидатите да бидат од општина Шуто Оризари. Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk...

123456
Оглас за две работни места: Едукатор

За потребите на Едукативниот центар, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за две работни места на позицијата едукатор. Кандидатите треба да имаат искуство во работа со деца. Напомена: во Центарот се работи со деца од ранливи категориии. Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk најдоцна до...

13567162_1059763407445646_7503862631308272031_n
Оглас за работно место: Проектен менаџер асистент

За потребите на Центарот, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за работната позиција проектен менаџер асистент. Кандидатите треба да имаат работно искуство во работа и менаџирање на проекти во невладиниот сектор. Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk најдоцна до понеделник (02.10.2017) до полноќ. Избраните кандидати ќе...

123456
Оглас за работно место: Социјален работник

За потребите на Центарот, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за работната позиција социјален работник со завршено високо образование. Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk најдоцна до понеделник (02.10.2017) до полноќ. Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју во просториите на Ц.С.И. Надеж....

13567162_1059763407445646_7503862631308272031_n
Повик за волонтер од Шуто Оризари во Ц.С.И. Надеж

Центар за социјални иницијативи „Надеж“ за обавување на своите активности има потреба од еден волонтер од Шуто Оризари. Сите заинтересирани жители на општина Шуто Оризари треба да се пријават со испраќање на мејл на адресата admin@csinadez.mk најдоцна до 20 септември до 22 часот. Мејлот треба да содржи...

123456
Оглас за работно место: Координатор за односи со јавност

За потребите на проектот во Центарот за едукативна поддршка на деца Роми, Центар за социјални иницијативи „Надеж“ објавува конкурс за координатор за односи со јавност и главен асистент на координаторот од проектот „Едукативен центар Надеж“ за период од 6 месеци, со можност за продолжување на...

naslovna
Registration for race “Trcame Zaedno“

Center for Social Initiatives “Nadez“ and the foundation Schueler Helfen Leben, in cooperation with the Municipality of Shuto Orizari, invite you to take part in the race “Trcame Zaedno“ that will take place on 10-th of June in the streets of Shuto Orizari. For the first...

naslovna
Регистрација за трка „Трчаме заедно“

Центар за социјални иницијативи „Надеж“ и фондацијата Schuler Helfen Leben, во соработка со општината Шуто Оризари, ве покануваат на првата хуманитарна трка „Трчаме заедно“ на 10 јуни што ќе се одржи во населбата Шуто Оризари. За прв пат во Шуто Оризари, деца, ученици, студенти, компании,...