September 2017

123456
Оглас за работно место: Асистент едукатор

За потребите на Едукативниот центар, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за работната позиција: асистент едукатор. Неговата работа ќе биде да им помага на главните едукатори во работата со деца. Пожелно е кандидатите да бидат од општина Шуто Оризари. Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk...

123456
Оглас за две работни места: Едукатор

За потребите на Едукативниот центар, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за две работни места на позицијата едукатор. Кандидатите треба да имаат искуство во работа со деца. Напомена: во Центарот се работи со деца од ранливи категориии. Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk најдоцна до...

13567162_1059763407445646_7503862631308272031_n
Оглас за работно место: Проектен менаџер асистент

За потребите на Центарот, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за работната позиција проектен менаџер асистент. Кандидатите треба да имаат работно искуство во работа и менаџирање на проекти во невладиниот сектор. Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk најдоцна до понеделник (02.10.2017) до полноќ. Избраните кандидати ќе...

123456
Оглас за работно место: Социјален работник

За потребите на Центарот, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за работната позиција социјален работник со завршено високо образование. Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk најдоцна до понеделник (02.10.2017) до полноќ. Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју во просториите на Ц.С.И. Надеж....

13567162_1059763407445646_7503862631308272031_n
Повик за волонтер од Шуто Оризари во Ц.С.И. Надеж

Центар за социјални иницијативи „Надеж“ за обавување на своите активности има потреба од еден волонтер од Шуто Оризари. Сите заинтересирани жители на општина Шуто Оризари треба да се пријават со испраќање на мејл на адресата admin@csinadez.mk најдоцна до 20 септември до 22 часот. Мејлот треба да содржи...