Оглас за работно место: Социјален работник

123456

27 Sep Оглас за работно место: Социјален работник

За потребите на Центарот, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за работната позиција социјален работник со завршено високо образование.

Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk најдоцна до понеделник (02.10.2017) до полноќ.

Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју во просториите на Ц.С.И. Надеж.

No Comments

Post A Comment