Оглас за работно место: Проектен менаџер асистент

13567162_1059763407445646_7503862631308272031_n

27 Sep Оглас за работно место: Проектен менаџер асистент

За потребите на Центарот, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за работната позиција проектен менаџер асистент.

Кандидатите треба да имаат работно искуство во работа и менаџирање на проекти во невладиниот сектор.

Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk најдоцна до понеделник (02.10.2017) до полноќ.

Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју во просториите на Ц.С.И. Надеж.

No Comments

Post A Comment