Оглас за работно место: Асистент едукатор

123456

27 Sep Оглас за работно место: Асистент едукатор

За потребите на Едукативниот центар, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за работната позиција: асистент едукатор.

Неговата работа ќе биде да им помага на главните едукатори во работата со деца. Пожелно е кандидатите да бидат од општина Шуто Оризари.

Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk најдоцна до понеделник (02.10.2017) до полноќ.

Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју во просториите на Ц.С.И. Надеж.

 

No Comments

Post A Comment