Оглас за две работни места: Едукатор

123456

27 Sep Оглас за две работни места: Едукатор

За потребите на Едукативниот центар, Ц.С.И. Надеж објавува конкурс за две работни места на позицијата едукатор.

Кандидатите треба да имаат искуство во работа со деца. Напомена: во Центарот се работи со деца од ранливи категориии.

Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на мејлот admin@csinadez.mk најдоцна до понеделник (02.10.2017) до полноќ.

Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју во просториите на Ц.С.И. Надеж.

No Comments

Post A Comment